ЗА НАС

ЕР ТЕ ИНА е ново сформирана компания. Започва дейността си през 2018г. Целият екип на Real Taste сокове е отдаден на идеята да представим на българския пазар напълно натурален, полезен и вкусен продукт на разумна и достъпна цена.

Ние сме отворени за вашите предложения, препоръки и коментари. За нас Вашето мнение е най – важно. Не се колебайте да се свържете с нас. 

Защо ние:
Real taste сокове са изцяло български продукт. От плодовете, през бутилирането до крайния продукт , ние сме вложили цялата си енергия, за да Ви предложим един напълно натурален, вкусен и полезен български сок. Освен безспорните ползи, които самите плодове и зеленчуци носят, гарант за качеството е и самият начин на извличане на сока. Методът на студено пресоване е най- щадящия, модерен и близък до естественото извличане способ. Чрез студеното пресоване са запазени напълно свойствата и качествата на плодовете. Ние напълно вярваме, че природата е по-мъдра от нас и Вие заслужавате най – доброто, затова НАПЪЛНО СМЕ ИЗКЛЮЧИЛИ захарта, оцветителите, консервантите и дори водата от соковете ни. В бутилките на Real taste гарантирано няма никакви добавки. Сладостта, консистенцията и цвета на сока са единствено и само естествен сок от плодове и зеленчуци. 

И не на последно място, вярваме че качеството не е задължително финансово недостъпно. И облягайки се на това ни вярване, ние предлагаме сокове Real taste на абсолютно разумна и достъпна цена.